Yoga voor kinderen

Op ongedwongen en speelse wijze kunnen kinderen van 7 t/m 14 jaar kennismaken met Iyengar yoga. Iyengar yoga vergroot de motoriek, versterkt de spieren, verbetert de lichaamshouding en vergroot de concentratie en het zelfvertrouwen van kinderen.

De lessen vinden plaats in het Iyengar Yoga Instituut Amsterdam op de Nieuwe Achtergracht 138,  al meer dan 25 jaar een gerenommeerd instituut.
De lessen kunnen zowel in het Nederlands als het Engels worden gegeven.

De gecertificeerde lerares Daniela Gfeller is gespecialiseerd in het geven van Iyengar yoga aan kinderen en de lessen zullen daarom aansluiten op hun mogelijkheden en belevingswereld.

De lessen zijn niet alleen speels, uitdagend, grensverleggend, sportief en ontspannend, maar vooral ook leuk, spannend en gezellig!
Door het doen van Iyengar yoga-oefeningen ontwikkelen kinderen kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit in het lichaam. Maar Iyengar yoga traint niet alleen het lichaam, het stimuleert ook de ontwikkeling van een evenwichtige persoonlijkheid en het karakter van kinderen.

kidsyogaDe lestijden
Woensdagmiddag

Les data 2019:
De kinderen mogen op elke datum instromen.
E-mail Daniela kidsyoga@iyengaryogaamsterdam.com voor meer informatie en om je kind op te geven voor de eerste les.

Kosten en registratie

Losse lessen kosten 15 euro.
Een 10-rittenkaart kost 90 euro.

Om je kind aan te melden stuur je een e-mail naar kidsyoga@iyengaryogaamsterdam.com.
De 10-ritten kaart kan je ook online kopen en met je credit card of paypal betalen.

Costs and registration
Yoga voor kinderen, 10 lessen, les duurt 90 minuten € 90,00

* Geen restitutie op leskaarten. In de schoolvakanties is geen les.

Tevens is er woensdagmiddag van 14:30-16:00 uur een aparte yogales speciaal bedoeld voor ouders/begeleiders van de kinderen. Voor deze les gelden de prijzen van de 1,5 uur lessen in het lesrooster.