Wordt kernlid van het BKS Iyengar Yoga Institute Amsterdam

Waarom word je geen kernlid van ons yoga institute? Het lidmaatschap komt met aardig wat extras. Materieel zowel als immaterieel.

Het kernlidmaatschap van ons instituut gaat je voor een belangrijk deel helpen om een serieus en regelmatig beoefenaar van de oude kunst van Yoga te worden. Regelmatig oefenen en zelf oefenen betekent dat niveau en kwaliteit van je yoga snel omhoog gaat. Het resultaat van het regelmatig volgen van lessen.

We doen hierbij een interessante en uitdagende aanbieding:

  • Het kernlidmaatschap van het instituut komt met een jaar paspartout waarmee je toegang hebt tot alle lessen.
  • De kosten hiervan zijn € 770 voor een level 1-3 en €880 voor een level 1-5 kaart.

Dit is nog niet alles.

  • preliminary-course-yoga-in-action-geetaAls welkomsgeschenk kun je kiezen tussen de engelse of nederlandse vertaling van “Yoga in action – preliminary course”of "Yoga in actie - introductiecursus" een yoga handboek van Geeta S. Iyengar gepubliceerd door het Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (RIMYI) in Pune, India.
  • Daarnaast krijgen kernleden van het instituut ook nog eens 10% korting op workshops die in het instituut worden gegeven door Delilah King en andere leraren. Hieronder vallen ook de weekendworkshops voor het 1ste en 2e jaar die in het kader van de lerarenopleiding worden gegeven.
  • Ook kunnen kernleden op de daarvoor vastgestelde tijden samen met de leerlingen van de lerarenopleiding zonder extra kosten in het instituut komen oefenen.
Boek nu een kernlidmaatschapskaart van het BKS Iyengar Yoga Instituut Amsterdam.
> 1 jaar kernlidmaatschapskaart, les levels 1-3 € 770,00
Kies jouw welkomsgeschenk:

> 1 jaar kernlidmaatschapskaart, les levels 1-5 € 880,00
Kies jouw welkomsgeschenk:

Natuurlijk kun je de lidmaatschapskaart ook in het instituut aanschaffen of het bedrag per bank overmaken in de naam van: B.K.S. Iyengar Yoga Instituut Amsterdam, onder vermelding van “1 jaar kernlidmaatschap”. IBAN NL80INGB0006431523. BIC INGBNL2A

Algemene voorwaarden:

  • Deze lidmaatschapskaarten kunnen niet in termijnen worden betaald.